Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Internasjonalt nyhetsbrev fra videregående opplæring

indianereDe videregående skolene i Sør-Trøndelag har betydelig internasjonal virksomhet. Dette i form av elevutveksling, besøk og partnerskap. I «Newsletter 2017» kan lese om alt det spennende som skjer på området.

Les mer

Hvem fortjener Sør-Trøndelag fylkes trafikksikkerhetspris for 2016?

trafikklysNå kan du komme med forslag på kandidater til trafikksikkerhetsprisen for 2016. Prisen er et stipend på 20 000 eller 30 000 kroner, avhengig av om prisen blir gitt til en enkeltperson eller en gruppe.

Les mer

Konferansen "Yrkesfaglærerløftet" sendes direkte på Nett-TV

Sør-Trøndelag fylkeskommune inviterer til samarbeidsseminar om Yrkesfaglærerløftet 11-12 mai på Scandic Nidelven. Målgruppe er bl.a. skoleledere, fylkesadministrasjon videregående opplæring, politikere og yrkesopplæringsnemndene.

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007, 2011 og 2015. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.

 

Nye telefonnumre:

 

Sentralbord: 72 81 10 00

 

 

Fagenhet for videregående opplæring: 72 81 10 10