Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Ung i Trøndelag.Foto: Therese Lee Hansen Vekst i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Muligheter i Trøndelag.Foto: Elisabeth H. Sæther Trådløse Trondheim.Foto: Therese Lee Hansen

Kommunekonferansen Politikk og Plan

logoer stfk og ntfkDe fleste kommunene i Trøndelag er samlet på Scandic Hell i dag, hvor Demokrati og planlegging i stort og smått er hovedtema. Konferansen er i regi av Trøndelagsfylkene og åpnes av fylkesordfører i Sør-Trøndelag Tore O. Sandvik.

Les mer

Vern av tidligere Hjerkinn skytefelt - Høring av ny verneforskrift for Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark

Fylkesmannen i Oppland har sendt på høring en ny verneforskrift for Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark på samtidig høring med verneforslag for tidligere Hjerkinn skytefelt, til alle som er berørt av verneforskriften for eksisterende nasjonalpark og/eller kan ha interesse i saken.

 

Les mer

"Superbuss" seminar tirsdag neste uke

rutekart for bussruter per dag i dagTirsdag skal topp-politikerne i Trøndelag få en grundig gjennomgang av "Superbuss"-prosjektet i Trondheim. Da møtes Arbeidsutvalget for Trøndelag fylkeskommune og formannskapet i Trondheim for å få en innføring i bygging og drift av prosjektet.

Les mer

 

Fylkesordfører Tore O. Sandvik (Foto: Siri Nordberg Malvik)

Tore O. Sandvik er fylkesordfører i Sør-Trøndelag. Han ble valgt første gang i 2003, og gjenvalgt i 2007, 2011 og 2015. Fylkesordføreren leder fylkeskommunens øverste organ, fylkestinget. Sandvik representerer Arbeiderpartiet.

Fylkesordførerens side og kalender.

 

Nye telefonnumre:

 

Sentralbord: 72 81 10 00

 

 

Fagenhet for videregående opplæring: 72 81 10 10