Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Elver ved Trondheim Katedralskole vant filmkonkurranse i Italia

Vinnerne fra Trondheim Katedralskole (Foto: Tommy Eggen)I årets filmkonkurranse for FOOD 4 U, deltok en delegasjon fra Medier og kommunikasjon ved Trondheim Katedralskole i konkurransens finale og gikk under kåringen i Roma helt til topps og vant prisen for beste film.

 

 

I forbindelse med den 6. Bevisstgjøringskampanjen for sunt og riktig kosthold, FOOD 4 U, som henvender seg til elever og lærere i 16 europeiske land og som arrangeres av det italienske Departementet for Næring-Land-og Skogbrukspolitikk, ble det utlyst en konkurranse for skoleåret 2009-2010 om produksjon av et videoinnslag. Hensikten med dette videoinnslaget var å gjøre de unge oppmerksomme på hvor viktig det er å velge riktig kosthold.

2010-versjonen var forbeholdt elever og lærere i ungdoms- og videregående skole(alder ca. 14 og 19 år) i 16 europeiske land.

Prisvinnerne fra 3MK: Anne-Grete Berg, Tommy Eggen, Jørgen Moe, Leikny Kristine Havik Skjærseth, Oscar Frostad Udbye, Maren Grut Vorpvik, Tone Selfors og Kjersti Victoria Strand. Klikk på bildet øverst for større versjon.

Lærere: Ola Wold og Mia Fasting.

Medier- og kommunikasjon ønsker å rette en spesiell takk til dansere og lærere ved danselinja på Katedralskolen for deres bidrag i produksjonen.

Juryens uttalelse og vinnerfilmen: http://www.food-4u.it/elaborati/joy-healty-living

Øyvind Vikan
Sist oppdatert: 27.09.2010 15:15:51