Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Kommunekurs i prosessledelse i Lokal samfunnsutvikling

Dialog og samarbeid i mindre grupper vil utgjøre en stor del av samlingeneTrøndelag fylkeskommune tilbyr kurs i Lokal samfunnsutvikling for Trøndelagskommunene vinteren 2017/18.

Kommunene er sentrale aktører i samfunnsutviklingen, og mange er, eller skal i gang med omfattende prosjekter. Vi ønsker å bidra til å øke kompetansen i forberede og lede prosesser, og tilbyr derfor et samlingsbasert kurs for å gi drahjelp i plan -og utviklingsarbeidet.

 

 

 

Velprøvd konsept

Firmaet Utviklingskompetanse as i Bodø har det faglige ansvaret. Kurset/studiet tar utgangspunkt i et landsdekkende kurskonsept utviklet på oppdrag av KS og fem departementer i 2002. Utviklingskompetanse as har i samarbeid med Høgskulen i Volda i ettertid hatt fagansvaret for over 50 utviklingsprogram og kurs med over 1300 deltakere fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord, hvorav flere kurs i Trøndelagsfylkene.

 

Praktisk og teoretisk tilnærming

Dette er et dialogbasert praktisk kompetansetilbud på høyt faglig nivå som har fått gode tilbakemeldinger, og blant foreleserne finner vi Roar Amdam fra Høgskulen i Volda og Rudi Kirksæther fra Universitet i Tromsø..

Det må være flere deltakere fra samme kommune, og de som deltar må ha med seg et konkret case. Deltakerne vil slik få anledning til å løse reelle arbeidsoppgaver sammen med andre og få veiledning og faglig påfyll. Kurset/studiet kan alternativt gjennomføres både med og uten eksamen. Eksamensformen er hjemmeeksamen og kvalifiserer til 15 studiepoeng.

 

Tidligere deltakere om kurset:

  • “Kurset er ufattelig bra, praksisnært og godt organisert.” • “Dette er utvilsomt det beste kurset jeg har deltatt på.” • “Matnyttig

 

Programmet.

Samlingene går  05- 06. des. 2017 (Selbu), 09- 11. januar 2018 (Stjørdal), 06. – 08. mars 2018 (Inderøy).

 

Mer info og praktiske opplysninger:

Beskrivelse av tilbudet.

https://trondelag.pameldingssystem.no/kurs-studie-i-lokal-samfunnsutvikling?tab=home

Litt om Utviklingskompetanse  a/s  http://www.uk-as.no/aktuelt

Kontaktpersoner: Seniorrådgiver Tove Gaupset, tove.gaupset@stfk.no, tlf: 72 81 47 34/97044036 eller Tor Skogstad, Utviklingskompetanse a/s tlf 977 01 621

Dialog og samarbeid i mindre grupper vil utgjøre en stor del av samlingene

logo UK

karli
Sist oppdatert: 03.10.2017 10:34:08