Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Kosmoliten mediefestival

Kosmoliten mediefestival logoKosmoliten er en festival i festivalen for og av ungdom som går på Medier og kommunikasjon i Sør -Trøndelag.  Festivalen har vært arrangert fire ganger tidligere

Kosmoliten er en festival i festivalen for og av ungdom som går på Medier og kommunikasjon i Sør -Trøndelag.  Festivalen har vært arrangert fire ganger tidligere. Nytt fra i år er at MK- skolene har inngått et samarbeid med Kosmorama, MidtNorsk Filmsenter og DKS. Elevene deltar I løpet av dagen på tre forskjellige Master Class med tema «Det usynlige arbeidet i film»

Kl 16.00 åpnes dørene for en publikumsutstilling. Elevene vil her vise frem sine kreative ferdigheter innen foto, lyd, film og grafisk produksjon i foajeen på Nova. Credo vil stå for en kulinariske opplevelsen og selge nordisk taco.

Festivalen avrundes på kvelden med en storstilt kåring av beste elevarbeid innen de ulike kategoriene i Liv Ullmannsalen. Kosmorama vil I tillegg dele ut “Årets kosmonaut” en pris for beste film.


Vi ønsker alle hjertelig velkommen til publikumsutstillingen på Nova 6. mars kl. 16.00 – 17.30

ping pong illustrasjon

Festivalen er et samarbeidsprosjekt mellom MK – linjene på Byåsen vgs, Charlottenlund vgs, Tiller vgs, og Trondheim katedralskole.

alehe
Sist oppdatert: 02.03.2017 14:00:14