Hopp til innhold Hopp til søk Hopp til globalmeny

Tre sørtrøndere til yrkes-VM i Abu

Elektriker Ståle frisørlærling Leif Anders Øverland og lærling i kulde- og varmepumpeteknikk representerer Sør-Trøndelag i yrkes-VM i Abu Dhabi i oktober.

Norge stiller med 20 deltakere i 18 fag under yrkes-VM i De forente arabiske emiraters hovedstad fra 15. til 18. oktober.

Elektriker Ståle Brå og lærlingene Leif Anders Øverland og Olve Lyngstad Skjerve er Sør-Trøndelags representanter.

Ståle Brå er 23 år, jobber nå hos Bravida i Trondheim, og har fagbrev i elektriker og telekommunikasjon. Brå bor på Melhus.

22 år gamle Leif Anders Øverland har sin skolegang fra frisørlinja ved Charlottenlund videregående skole, hvor han spesielt trekker frem lærer Lisbeth Sommerbakk.

Øverland jobber nå hos Nikita Hair i Trondheim.

19-åringen Olve Lyngstad Skjerve er opprinnelig fra Inderøy i Nord-Trøndelag, men bor og arbeider nå i Trondheim, som kuldemontør hos Trondheim.

Alle tre er svært begeistret over å representere Norge i yrkes-VM i oktober, og kaller det bortimot helt uvirkelig å skulle tilbringe flere dager i De forente arabiske emirater i høst.

Du kan lese mer om yrkes-VM og alle 20 deltakere fra Norge her: http://worldskills.no/deltakere/deltakere-paa-yrkeslandslaget-2017-article852-421.html

vegsm
Sist oppdatert: 24.08.2017 11:17:02